Nieuws: Verzekeringen H&R Vandenbulcke wordt menens verzekeringen

Verzekeringen H&R Vandenbulcke wordt menens verzekeringen. Wij verenigen de krachten voortaan als partners en zetten die hernieuwde constellatie graag kracht bij met een nieuwe naam, huisstijl en website.

De vernieuwde en frisse verpakking verandert niets aan de inhoud: u kunt in de toekomst op onze gebruikelijke diensten en adviezen beroep blijven doen. Nog makkelijker zelfs, dat is alvast de bedoeling.

menens is een niet mis te verstane verwijzing naar de stad van waaruit we u met onze diensten bijstaan. Persoonlijke aanpak en service zijn stokpaardjes: door een concrete verwijzing naar de locatie van ons kantoor in de naam op te nemen, zetten we die graag kracht bij.

Met de kleine lettertjes van onze nieuwe naam menens zetten we tegelijk onze sérieux en professionele aanpak in de verf. We verenigen de krachten als partners, en daarmee ook onze expertise.

‘Serieus verzekerd.’ is voortaan ons devies – met een daadkrachtig punt aan het eind van de baseline.

Op de contactpagina van deze website geven we u graag onze nieuwe contactgegevens mee. Het kantoor blijft op dezelfde locatie in de Kortrijkstraat gevestigd. We hopen u daar binnenkort te mogen verwelkomen!